Kontakt

provsten

_DSC2889.jpg

Hvis du ønsker at mødes med mig for at få stillet nogle opklarende spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig direkte, så vi kan aftale nærmere.

Valget er udskrevet, og der vil blive arrangeret forskellige valgmøder både med de andre kandidater, så folk på den måde kan finde ud af, hvem de ønsker at stemme på, når selve den hemmelige afstemning skal finde sted d.22/9-13/20.  

Undervejs i valgkampen kommer jeg meget gerne rundt og taler med menighedsrådsmedlemmer. Det kan være i mindre grupper eller i større grupper – i forbindelse med en gudstjeneste, et menighedsrådsmøde eller ved et særskilt møde. Ring eller skriv og aftal nærmere.

 

Det er bare at sige til!

På gensyn!

Direkte kontakt:    

Telefon: 30 30 08 66

Email: uth@km.dk

Ved følgende møder og gudstjenester kan du møde Ulla inden valget:

 

Søndag 27. september kl.11.15-12.15

Valgmøde med bispekandidat Ulla Thorbjørn. Jeg præsenterer mig selv og mit valgprogram og svarer på spørgsmål 

Se: https://www.fredensborgkirkerne.dk/event/7430463

 

Tirsdag 29. september kl.19-21

Præsentation med tid til spørgsmål i Haraldskirken – Høje Gladsaxe Torv 3, 2860 Søborg (se invitation)

Mandag d.5. oktober kl.19.30-21.00 

På besøg i mandagsklubben i Herstedvester, Rytterskolen, Storstræde 22 i Herstedvester Landsby kl.19.30. Fortrinsvis for menighedsrådsmedlemmer i de tre sogne i Albertslund – men andre som endnu ikke har mødt Ulla, og gerne vil møde Ulla inden afstemningen slutter, er også meget velkomne. Skriv gerne en mail til: mette.rossum@gmail.com  med besked om, at du kommer. 

Onsdag d. 7. oktober kl.19.30 

Valgmøde i præstegårdsladen i Græsted med alle bispekandidaterne.

Debatten styres af sognepræst Ole Backer Mogensen, og spørgsmål til bispekandidaterne kan sendes på forhånd til obm@km.dk. Tilmelding (pga corona) til obm@km.dk

Pladserne fordeles efter først til mølle (begrænset antal pladser). Debatmødet streames via Græsted kirkes facebookside. 

 

Søndag d.11. oktober kl.10.00

Højmesse i Hvidovre kirke. Efter højmessen vil Ulla Thor­bjørn Hansen præsentere sig og fortælle om sine visioner for stiftet og bispeembedet. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

 

Søndag 11.oktober kl.17.00 

Aftengudstjeneste i Helligåndskirken, Bredegade 7, Slagelse